Picar pedra, Els Amics a Arenys de Munt i Berga

Els Amics amb banda!!! In-somni Girona+Badalona
17/05/2010
La bellesa ha passat per Rabat
27/05/2010
21 i 22/5/10

Picar pedra. Aixó és el que vam fer al bolo a La Fera d’Arenys de Munt el divendres passat. Per sort el bon rotllo acaba superant totes les adversitats. Els Amics de les Arts van tornar a portar un munt de gent a la seva actuació. Però l’equip de so era insuficient i van haver-hi algunes queixes per part del públic. Mil disculpes, va ser tècnicament impossible fer-ho sonar mínimament correcte. La bona voluntat dels nois de la sala era superior als mitjans tècnics que hi havia. I Els Amics van tirar endavant el bolo amb decisió i bon saber fer. Així m’agrada nanos! Pit i collons! A banda d’aixó, com de costum, la gent entregada i una sopresa: algú del públic va tirar calcetes personalitzades (sí, calcetes!) a Els Amics.. Quin fart de riure! Al final, per petició (i pressió) popular, van acabar fent El código da Vinci, un tema que, malgrat no estigui preparat per fer, l’han acabat fent en més d’una i de dues ocasions. Gran festa a La Fera!

Al dia següent l’actuació va ser a La General de Berga. Malgrat que les condicions tècniques eren força més bones les 400 persones que es van aplegar a la sala van ofegar l’equip a partir de mitja sala, ja que els altaveus no estaven a prou alçada com per cobrir tot el recinte adequadament. Però vaja, infinítament millor que el divendres.

Després d’un bon sopar a La Fonda de la Bruixa (moltes gràcies) va arribar l’hora de satisfer els dessitjos de festa dels i les fans que van venir al concert. Un altre gran bolo, amb projeccions pròpies dels tècnics de la sala sobre Els Amics. I com ahir, per petició popular, El código da Vinci. Autògrafs, fotos, recollir i cap a casa. Avui anirem a dormir mooooolt tard.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *