Gràcies Berri, gràcies Amics, post aniversari a l’Apolo

Els Amics a Badalona, la pluja pot més
09/05/2010
Els Amics amb banda!!! In-somni Girona+Badalona
17/05/2010

14/5/10 Apolo

Davant dels esdeveniments, del bon rotllo i de la pluja d’emocions i records, la celebració del meu aniversari (ahir dijous) s’ha vist allargada fins avui divendres, mira, són coses que passen… Amb Els Amics de les Arts tenim bolo al Minifestival Autòcton a l’Apolo 2 (aixó comença ser com a casa després del primer i segon concert que hi hem fet) i a l’Apolo 1 hi toquen els Berri Txarrak, amb qui vaig tenir el plaer de compartir uns bolos per Irlanda (sí, aquella minigira de la que vaig esborrar totes les fotos…). I a més, causalment, no es solapen horaris, o sigui que la cosa serà mooooooolt gran!!! Proves de so amb Els Amics a baix, visita a dalt durant les proves de so dels Berri, canyeta i relax amb Els Amics a un bar de davant l’Apolo, canyeta i relax amb els Berri a un bar del costat de l’Apolo, sopar d’entrepà i cap vibrar de la seva actuació. Contundéncia en estat pur i el públic incondicionalment entregat.

Quan fan els bisos en Didac m’envia un sms: “titu, ves baixant”. Ui, quasi ja no hi pensava, tinc un bolo a sota! He he he!! Entro a la 2 que Samitier ja ha acabat, fem el canvi i comença l’actuació d’Els Amics, intensa, sense massa monòlegs i amb el públic com a cinquè membre del grup amb els seus coros. S’acaba el bolo, recollim, hi hi, ha ha, carreguem la furgo i cap a casa. Tornant amb en Joan Enric cap a Girona ens deleitem i fem l’ase escoltant en Pau Riba i recordem amb simpatia èpoques passades tot posant Insípids, Petit Fours… I amb aquestes hem vençut la son i el cansament i ja som a Giron. Demà serà un altre dia, un dia d’In-somni a Girona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *