Autorretrato-María Pagés, Brussel.les

Quan el passar-s’ho bé supera el no dormir: Els Amics a Lleida i Vic
03/05/2010
Dunes, Bruges
06/05/2010
5/5/10 Bozar Theatre

Primer bolo que faig amb la companyia de la bailadora flamenca María Pagés com a tècnic de monitors. He anat una mica de cul: un espectacle nou per mi (Autorretrato), uns quants bailadores i bailadoras zapateando el terra de fusta a tot tall que fa que el volum dels monitors -ja de per sí prou alt- quedi petit, músics movent-se per l’escenari amb micros inalàmbrics… Però la Bea, la tècnica de FOH m’ha donat un bon cop de mà explicant-me fil per randa via intercom durant la funció cada part de l’espectacle i quins micros havia d’obrir i quins mutejar. Fantàstic!

Part dels membres de la companyia ja els coneixia de Dunas i aixó ha fet més fàcil algunes coses. I amb la resta hi ha hagut bona entesa, o sigui que la cosa promet.

Muntage al teatre, la Sónia (regidora d’escenari), en Pau (llums) i la Bea (FOH), la green room, el vestuari que porten, en Jordi (producció i tècnica) a l’espai habilitat com a oficina de producció, assajos i fotos de l’actuació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *