Els Amics de les Arts, Luz de Gas

Le Croupier, Banyoles
30/01/2010
Vacances!
02/02/2010

1/2/10

Impressionant. Dues hores abans de l’actuació, mentres feiem les proves de so, ja hi havia gent fent cua a l’entrada de Luz de Gas. L’actuació, organitzada per la fundació Catdem, era gratuïta. El bolo s’havia anunciat tot just una setmana i mitja abans al bloc d’Els Amics de les Arts com un bolo sorpresa. I els fans van respondre. Més de 600 persones van estar cantant, cridant, aplaudint, participant de la festa que va ser l’actuació, amb la presència en directe de l’home que treballa fent de gos. Una gran nit.

Fotos de la sala buida després de les proves, dels exercicis de relaxament al camerino, de la gent des de la finestreta del camerino, de l’actuació, dels trastos davant el local d’Els Amics després d’haver-los descarregat i de la Ximena, que es va posar la disfressa de gos.

2 Comments

 1. Anònim ha dit:

  Que GRAAAAAAAN!!!

  En Kurti ens acaba de desvetllar un dels més grans secrets guardats per els amics! L’home que treballa fent de gos era la Ximena!! I jo pensant que la noia era científica!
  😛

  Bona Jamaica, i amb la resta, fins aquesta nit!

 2. Albert Cortada ha dit:

  Ha ha ha ha!!! Ja són uns quants els que han passat per la disfressa de gos… Però no dóna per viure, t'ho passes bé, que no és poc, he he! Vinga, gràcies i ens veiem aviat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *