Petit Fours, La Mirona

Petit Fours, últim assaig!!!
11/12/2009
Els Amics de les Arts, Marató TV3+Badalona
12/12/2009

12.12

I va arribar el gran dia. Moltes gràcies a tots els que vau venir a veure com 7 sapastres s’ho passaven molt bé a dalt de l’escenari. Hi va haver de tot: les proves de so amb en Sergi de La Mirona -gràcies!-, ja que en Xapling -que era el nostre tècnic- no va poder venir per motius laborals, un bon sopar a Can Serrallonga, arribada a La Mirona, tonteries al backstage, la col.laboració d’en Belem -el nostre backliner de sempre, moltes gràcies!-, sortida a l’escenari amb les perruques (l’edat no perdona!), tonteria a dalt i a baix de l’escenari, les col.laboracions dels antics membres del grup (Co, Xevi i Dídac) mitja Cellera i molts amics i amigues entre el públic, 22 cançons, molt bon rotllo, molts records, dedicatòries… Una nit que va néixer la passada primavera amb el desig del que va ser, que una colla d’amics (Capa, Ger, Quiño, Buti, Carles, Xevi i Kurti) s’ho passessin bé recordant el grup que van ser. Gràcies Vit i Fanny pel video i les fotos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *