Petit Fours, últim assaig!!!

Els Amics de les Arts, FNAC
10/12/2009
Petit Fours, La Mirona
12/12/2009
Sí nanos, això ja és aquí, dissabte pujarem a l’escenari de La Mirona (23:oo h.) a suar la cansalada per fer l’ànec i passar-ho bé. Aquí teniu les fotos del darrer assaig, el passat dia 8. Assaig intensiu, matí i tarda, parant per dinar a a casa l’Anna i en Ger, on tot va començar fa uns mesos. Gràcies de nou pel jalo! Pica pica, macarrons amb un sofregit boníssim, pollastre al forn també boníssim i braç de gitano. Migdiades vàries i cap a fer la sessió de la tarda, que va comptar amb la visita d’en Dídac i en Xevi, antics membres del grup que també tocaran algun tema, juntament amb en Co, que va venir a assajar un altre dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *