el 12 tots a la Mirona!!!

Aquest Nadal…
06/12/2009
Els Amics de les Arts, St. Andreu-BCN
07/12/2009
Doncs sí… Allò que explicava fa uns mesos (+ info) es farà realitat. Els Petit Fours ja fa unes setmanes que estem assajant per un únic concert el proper dissabte 12 de desembre a la sala 2 de La Mirona (23:00). I aquí teniu les fotos que ho proven. Els primers assajos van servir per treure una mica el rovell dels que no estem en actiu musicalment -com jo, ui quin mal de dits!-, i per rememoriar les estructures d’aquelles cançons que havíem tocat per última vegada l’abril del 2005. No us penseu pas que tornem, no, què va! Ho fem per passar-ho bé, riure plegats i muntar-nos una festeta. O sigui que ja saps, si vols participar-hi, vine!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *