Ute Lemper&Mario Gas-The Bukowski Project

Dunas, Madrid (II)
22/11/2009
Dunas, Roma
02/12/2009

25.11 Teatre Municipal de Girona

The Bukowski Project, una ambiciosa i densa funció sobre poemes de Charles Bukowski acompanyats per un solvent trio de músics (bateria-percusions, contrabaix-guitarra i teclats) per fer coixí a la veus de la gran Ute Lemper (gran per trajectòria, per diva i per caràcter -diguem-ne exigència-) i del reconegut director teatreal i actor Mario Gas, que tot just es coneixien dos dies abans de l’estrena.
Primera part de repàs del repertori habitual de Lemper (Brecht, Brel, Weill) i segona part amb ella i Mario Gas. Reconec que a mi no em va agradar i no vaig notar en els aplaudiments del públic una gran passió. De ben segur que a gent li va agradar, sobretot a admiradors de Lemper i gent avessada a aquesta mena de muntatges músico-poètics. Però la veritat és que havent vist els assajos durant dos dies i mig i veient l’ambient que s’hi respirava, tot plegat semblava posat amb calçador. Deixem-ho en que potser venia molt cansat de la setmana de bolos de Dunas a Madrid i no vaig copsar el sentit de l’espectacle, a més que estava a la taula de monitors, més pendent de la comoditat de monitoratge dels que actuaven que d’escoltar massa res. Havent vist la crònica de TV3 (més avall), el meu comentari podria quedar en no res, però el mantinc.

Fotos dels assajos

I fotos de l’actuació

La premsa ha dit

El Punt-Imma Merino
Diari de Girona-Marta Pallarès (prèvia basada en els assajos)
TV3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *