Els Amics de les Arts, Vilafranca del Penedès

Mirna, Manresa
05/11/2009
Els Amics de les Arts, PIPOP
14/11/2009
7.11 Via Fora

Encara amb el bon regust de boca del bolo d’abans d’ahir a l’Heliogàbal avui enfilem la carretera cap a terra de vinyes, bons vins i caves. Arribem al Via Fora de Vilafranca del Penedès amb un vent gelat disposats a escalfar l’ambient d’un bolo on pinta que serem quatre gats… Però res més lluny de la realitat. A l’hora de començar, que coses de la vida és la mateixa a la que juga el Barça, totes les cadires estan plenes. Al final, la gent que ha arribat més tard omplen mig menjador. Ens diuen que Els Amics han generat una certa expectació. D’això es tracta, feina de formigueta i d’en mica en mica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *