Els Amics de les Arts, Heliogàbal (Gràcia)

Els Amics de les Arts, Calaf
31/10/2009
Mirna, Manresa
05/11/2009

5.11

Vaig arribar a casa de matinada amb la sensació d’haver lliurat un combat de boxa i d’estar ben masegat. Acabava d’arribar de l’Heliogàbal de fer un altre bolo amb Els Amics de les Arts, un bolo d’aquells que es guanyen per dues raons molt bàsiques (no sé quin seria l’ordre…). Una, per jugar a casa, quin públic!, amb les 100 entrades disponibles exhaurides de feia dies. I dues, per la tenacitat, el morro i la “patilla” dels quatre “pàjarus” aquests, amb permís del PC (tranquil, ja no et penjaràs més, s’han comprat un Mac…).

I crec que no escriuré res més sobre aquest bolo, perquè tinc un video que reflexa molt bé el que ha estat aquesta bona nit al barri de Gràcia.

Proves de so i el local buit, sopant i i fullejant el reportatge sobre Els Amics al darrer número de l’Enderrock, algunes fotos del bolo i uns fans amb samarretes d’Els Amics que s’han fet ells mateixos.


1 Comment

  1. Albert ha dit:

    Tu si que vius bé eh Kurti!! Un dia si vols fem un intercanvi de feines! Que me'n dius?!?? 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *