Els Amics de les Arts, Calaf

Dunas, la premsa ha dit
31/10/2009
Els Amics de les Arts, Heliogàbal (Gràcia)
05/11/2009
31.10 Casal

Ahir vam fer la darrera funció de DUNAS de la primera tongada de bolos abans d’anar cap a Madrid d’aquí a 15 dies. I avui toca fer un canvi de xip total i absolut: Els Amics de les Arts al Casal de Calaf, a on hi arribem a mitja tarda. L’actuació es fa amb la gent asseguda a l’escenari mateix, a tocar els músics i en un ambient molt íntim. Els Amics ho aprofiten i broden l’actuació. La proximitat del públic juga a favor i acaben el concert amb l’últim bis assentats a terra cantant a pèl. Èxit total i primers exemplars venuts del Bed & Breakfast, el CD que sortirà a la venda a les botigues a començaments de desembre. Els bolos de Castafiore Cabaret estan arribant a la seva fi. Voleu que us digui una cosa? El B & B està mooooolt bé.

En Joan Enric mirant-se els medicaments per la veu d’en Ferran amb cara de circumstàncies -crec que era quan l’Osasuna va empatar…- i una imatge íntima al camerino…

Tot a punt a l’escenari, foto de grup al camerino i cap a actuar!

La foto finish d’avui, la gent esperant els bisos i firmes de CD’s a la sortida. I de propina, un petit muntatge del bolo d’avui i el bis (perdoneu però és so ambient…). Clica aquí per llegir la crònica del dia al bloc d’Els Amics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *