3a Acordionada, Tortellà

Fa dos anys i mig d’això…
25/09/2009
Orquestra Jove Versatile, Roses
27/09/2009

26.9

A les portes de l’Alta Garrotxa, voltat d’amics i coneguts, de música tradicional i popular a tort i dret, de bon menjar i de bon beure. Això és l’Acordionada de Tortellà, organitzada pel Mall -Músics Associats del Llierca- amb la col.laboració de l’Ajuntament i un munt de comerços del poble. Una trobada de gent de totes les edats amb un denominador comú, tenir i tocar un acordió -la majoria diatònics-. Hi havia gent vinguda des del Pirineu de Lleida fins al Pirineu de Girona passant per la Catalunya interior i arribant a la Garrotxa. Lluny de l’estrés i el ritme frenètic d’altres bolos, més que anar a treballar això és com un petit regal. L’any que ve més!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *