Noa, Festival de Peralada

Paolo Conte, Festival de la Porta Ferrada
07/08/2009
Cor i Orquestra de St. Petersburg, Festival de la Porta Ferrada
11/08/2009

9.8.09 Castell de Peralada

Noa, una artista de cap a peus, ja ho va demostrar a Visions de la Mediterrània i ho hem pogut constatar de nou aquesta nit a l’actuació de Peralada, acompanyada d’uns músics molt solvents i amb Mira Awad com a convidada, que ha fet alguns temes abans de Noa i alguns duets amb ella al final del show. Fent participar al públic va aconseguir fer pujar una mica la temperatura a l’auditori, temperatura que la tormenta de mitja tarda havia deixat en fresqueta. Aquest és el darrer bolo de la temporada que fem a Peralada, que de fet també acaba la seva programació a finals d’aquesta setmana.

Muntatge, en Rosky i en Marc parlant, escenes vàries de durant la tormenta (el control salvat, jo fent el mono amb en David rient per darrera…), proves de so, en Chone i en Titín (quin parell de maquis, tu!), l’escenari i part del castell des de dalt de la grada, fotos de l’actuació i algunes de la càrrega del camió . Sort dels nanos de càrrega i descàrrega, perquè si jo estic tirant fotos, en Marc s’ho mira, en Geli fa de model, en Dani amb prou feines s’aguanta dret per la son que porta a sobre, en Rosky fa relacions públiques i en David… aps sí, ell sí que està per la feina!, qui nassos carrega…?!?!?!, ha ha ha ha ha ha ha!!! Bé, per això i són i moltes gràcies per la seva feina, només faltaria, au!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *