Chucho Valdés+Concha Buika, Festival de Peralada

Cigala+Tomatito, Festival de Peralada
31/07/2009
Burruezo+Bohemia Camerata, Festival de la Porta Ferrada
02/08/2009

1.8 Castell de Peralada

Avui sí! Quin canvi i quin plaer! Plaer perquè a més no hi havia tècnic de monitors i els he fet jo. Feia quasi un any que no feia monitors i la veritat és que ja m’hi podria quedar, això sí que és vida, i amb uns músics així encara més! A veure, no vol dir que a FOH no m’ho passi bé, que també m’agrada, però on realment hi ha “caldo” és a l’escenari. O no?

Avui tot ha estat educació, un nivell musical pels núvols, puntualitat, saber fer i molt bon rotllo general. Així sí que dóna gust treballar!!! Fotos de l’assaig amb Chucho Valdés, Concha Buika i el trio de músics, fotos de l’actuació i el màxim exponent de que la cosa ha rutllat molt bé: en Manel relaxant-se uns minuts durant l’actuació. “¡Ya tu sabe amiiigoooo!”

2 Comments

 1. Albert ha dit:

  Ole le ola la Fer els monitors és de lo millor que hi ha!!!! 😉
  I si a sobre es amb la PRO6 no te digo ná!
  X cert, l'altre dia vaig fer un bolo amb la SI2!

  saluuut!

 2. Albert Cortada ha dit:

  ha ha hah ah a, i tant!! i sí, amb la PRO6 és fantàstic!

  Ah, la S12, aquella primera taula que tots hem tocat a monitors!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *