Cigala+Tomatito, Festival de Peralada

Le Croupier, Girona
27/07/2009
Chucho Valdés+Concha Buika, Festival de Peralada
01/08/2009

31.7 Castell de Peralada

Passem directament a les coses interessants del dia (uuuuuuuh com estic!!!), com per exemple el dinar que vam fer amb els tècnics de companyia (en Marc als monitors i l’Álvaro a FOH), en Manel de The Project (com de costum tot ben organitzat i coordinat), en Mario de Call&Play i els de BTM, en Raimon, en David, en Marc i jo. Vam riure, vam explicar les mil i una històries, vam parlar de temes tècnics -que pesats que som!- i ens ho vam passar la mar de bé. Oh yeah!

I si hagués d’explicar alguna cosa de les proves i de l’actuació, doncs res, què voleu que us digui, que va ser com un concert de festa major -amb tots els respectes pels concerts de festa major…-. N’hem fet tants de bolos de flamenc que ràpidament veiem què s’hi cou darrera d’alguns d’ells… Va, mira, posaré algunes fotos, que no sigui dit…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *