Llibert Fortuny+ONCA, Andorra la Vella

Katie Melua, Festival de Peralada
21/07/2009
Orchestra Fireluche, Figueres
23/07/2009

22.7 Jardins de Casa de la Vall

6 del matí, ja som al magatzem de BTM disposats a enfilar-nos fins a Andorra una altra vegada, avui per fer en Llibert Fortuny en formació Triphassic amb l’Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra. Bolo de poc material -ui, però ben just que hi ha cabut en una furgo!- i bastant senzill. L’expedició dels Pirineus avui l’han format l’Andreuet i en Germán a les llums, en Manel i jo al so i en Raimon de xofer de la furgo. Per part del grup ha vingut en Tommy a fer taula. La calor i el sol han estat considerables. Muntatge, proves, bolo, desmuntar i arribada a casa a les 6 del matí, 24 hores de bolo. Algun dia algú es plantejarà seriosament que això no hauria de ser així?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *