Katie Melua, Festival de Peralada

Visions de la Mediterrània, Festival de la Porta Ferrada
17/07/2009
Llibert Fortuny+ONCA, Andorra la Vella
22/07/2009

21.7 Castell de Peralada

I avui cap a Peralada, de festival a festival, a fer Katie Melua, noia bonica, súpervendes al Regne Unit i que fa un pop-rock ensucrat -per definir-ho d’alguna manera-. Personalment no m’ha dit massa res i fóra d’alguns fans d’aquells que ho veus d’una hora lluny que ho són, l’ambient de l’Auditori dels jardins del Castell de Perelada no ha mostrat un entusiasme desbordant.

L’altra protagonista de la vetllada ha estat la pluja, que ha irromput des de mig concert fins al final. Per sort la cosa no ha passat de quatre gotes però ha calgut tapar el control, amb el que el tècnic de so ha hagut de fer la part final de l’actuació sense veure l’escenari… coses del directe. Els tècnics, guiris, flipaven: Spain? Summer? Why is raining tonight?

I fotos vàries del muntatge, tècnics del grup, els tècnics de BTM, en Chone amb el seu nou loock, en Mario de Call&Play (amb qui ens estem trobant sovint aquest estiu), etc…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *