Visions de la Mediterrània, Festival de la Porta Ferrada

Philip Glass, Festival de la Porta Ferrada
14/07/2009
Katie Melua, Festival de Peralada
21/07/2009

17.7 Espai port-St. Feliu de Guíxols

Concert per commemorar el centenari de la marca Costa Brava amb l’Orquestra BCN 216 dirigida per Joan Albert Amargós i amb Maria del Mar Bonet, Savina Yannatou, Gino Paoli, Franca Masu, Noa i Joan Manuel Serrat. Tres dies en total entre muntatge, assajos, proves i l’actuació, que va ser retransmesa en directe per TV3 i que va comptar amb la presència del president de la Generalitat, alguns consellers i personalitats vàries.

Dues taules de so a control, taula de monitors, monitors d’escenari, monitors volats i monitoratge d’auriculars inalàmbric, cap a 80 canals en total amb la majoria de micròfons de primera qualitat, gravació a 24 pistes, enviament de senyal a la unitat mòbil de TV3, entrades i sortides de tarimes i del piano… Tot ha anat la mar de bé!!! En alguns moments s’ha hagut de fer alguna apretadeta i hi ha hagut alguns nervis i corredisses -d’altra banda normals-, però han servit perquè s’arribés a bon port.

L’Albert i en Marc -microfonistes, en Panxi -monitors, en Robert Ballester -el tècnic de la moguda amb la Midas Pro6-, en Manel -que ha coordinat el tinglado per part per de The Project-, la Luz –The Project-, l’Enric i en Julià -maquinària- enfilats fent de les seves, en Cai i la Sol -producció-, en Willy -elèctric juntament amb en Carles, que per misteris de la vida no surt mai a les fotos…- i reunió d’en Manel, BTM, Link, etc… repassant qüestions del bolo mentres en Jaume Figueras -adjunt a cap tècnic- s’ho mira tot passant per allà…

I aquí dos dels moments si més no curiosos -per dir-ho d’alguna manera- que han donat de sí aquests dies. El primer: ves per on però les tarimes no passaven entre l’estructura per sortir de l’escenari. Solució, serrar amb una radial les rosetes de l’estructura. Qui va tenir la idea? Doncs qui també la va executar, el que a partir d’ara es coneixerà com “el noi de la radial”, Jaume Figueras, 100% d’eficàcia.

El segon: en Marc es va deixar els pantalons negres a casa… i és clar, amb pantalons curts clars quedava una mica lleig sortir a l’escenari. Solució primera: en Manel li deixa els seus pantalons blancs -que com a mínim són llargs-. Quina fila que fa en Marc amb aquests pantalons!!! Si li tapes la cara sembla en Manel. Solució segona: que en Manel li deixi els negres i recuperi els seus blancs. Solució tercera i final: en Julià té uns pantalons negres que li sobren. Buf! Ara en Marc ja pot sortir a l’escenari… ha ha ha ha ha ha ha!!!

Algunes fotos dels assajos.

I les fotos del dia de l’actuació: la unitat mòbil de TV3, els músics i demés sopant i els diferents artistes actuant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *