Roger Hodgson, Escaldes-Engordany

Orchestra Fireluche, St. Cugat
28/06/2009
U2 a Barcelona
30/06/2009

29.6 Auditori Prat del Roure

Cofundador dels mítics Supertramp -de qui córre algun vinil per casa-, Roger Hodgson ja fa un temps que es dedica a fer concerts en solitari (amb l’ajuda d’un saxofonista-teclista) per rememorar els hits d’aquest grup dels setanta i vuitanta. Feia temps que no veia gent de 40-50 i més anys tan entusiasmada, cantant, ballant, xiulant i cridant com si de teenagers es tractéssin. Repertori carregat dels singles de Supertramp (que s’aguanten per si sols) però amb alguns moments d’un cert ensopiment, i és que dos músics potser són massa pocs per aguantar les cançons menys conegudes. De totes maneres, des del punt de vista nostàlgic i de reviure grans temes, ha estat un bon concert.

Fotos de l’Andreu als dimmers i després descansant (entre tots junts no sumem gaires hores de son però sí molts de bolos en pocs dies…), d’en Dani amb els mòbils i enfocant, d’en Mario (Call&Play) i en Tete, l’escenari, proves de so i fotos de l’actuació, que va acabar, com en alguns moments del bolo, amb el públic dret totalment entregat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *