Els Amics de les Arts, Rasquera

Seguretat Virtual, St. Adrià del Besòs
11/02/2009
Deambulants, Barcelona
18/02/2009

13 de febrer – Sala Lo Submarino

Arrrrrrrrrenca la gira d’hivern-primavera dels Amics de les Arts!!!!!

Primera prova de foc, primer bolo, i més que per ser el primer, és perquè es fa a Lo Submarino de Rasquera.

Atenció, això és a les Terres de l’Ebre, en un poblet petit i en una sala on el que més triomfa és el punk i el heavy metal. Però la gent que porta el local -molt trempada!- ens diu que tranquils, que s’ha d’anar introduïnt altres estils de música. I els Amics són els conillets d’índies… Conillets, sí, com que el que en principi hi havia d’haver per sopar i que ens n’havien fet tanta bona propagada (tastareu lo estofat de conill de Lo Submarino), però que al final no va poder ser. Però vam sopar igual de bé, eh?!?! Uns embotits, unes llonganisses i morcilles, un vi de pagès…!!!!

I heus aquí les fotos (que són de la Txell, gràcies!): proves de so, del sopar no n’hi ha (estàvem menjant, és clar!), moments previs al camerino (aquells moments íntims amb pre-recital sencer inclòs, després no tenen veu els nanos… ehem ehem!), el bolo, (dur, molt, dur, amb més gent jugant al billar, a les màquines escurabutxaques i fent sarau al fons del bar que escoltant el concert…), fotos de grup i fotos d’aquelles que es fan els artistassos davant el local on han tocat.

Jo diria que prova superada!!!

2 Comments

  1. Anònim ha dit:

    Exigim la Kurticrònica!
    Xandric

  2. Albert Cortada ha dit:

    Tard, però ha arribat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *