Le Croupier, preparant Luz de Gas

Le Croupier, Andorra La Vella
27/12/2008
Le Croupier, Barcelona
16/01/2009

7 i 11.1 Teatre de La Cellera

I arriba un altre stage amb Le Croupier, aquesta vegada només de so (sense llums ni projeccions). Com un assaig (banda, quartet de corda i trompeta) però amb equip, taules de so (FOH i monitors -amb en Marc Santa com a nou fitxatge com a tècnic de monitors-), microfonia, monitors (anem treballant el tema monitoratge inalàmbric per a alguns), etc… Objectiu, assajar de cares a la presentació de Barcelona a Luz de Gas dintre del festival BarnaSants.

Fotos de l’assaig, d’en Marc -amb cara de no veure-ho clar, he he!-, en Toni amb els seus 7 canals de teclats mentres en Belem s’ho mira de lluny… (“avui no he vingut a treballar!”).

En Xevi i en Josep, més fotos de l’assaig, els pedal d’en Faló, el Black Jack Quartet (Raül, Ohiane, Adur i Pau).

Perpectiva des del control de FOH, en Josep, en Jordi i en Beni comentant algo sobre mi (què deuria ser…?), en Beni amb cara de no sabria dir ben bé què recolzant-se sobre el contrabaix, l’Edur i en Pau intentant afinar sota la mirada (i seguraments els “comentaris” d’en Faló i en Carles…), en Toni -seguraments parlants en plurals coms de costums- i en Vit que riu i riu -com també de costum-.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *