Deambulants, Barcelona

15 anys del Teatre-Auditori de St. Cugat
28/09/2008
Déu n’hi do, Girona
05/10/2008

2.10 – Les Drassanes

Un event, en aquesta ocasió es tractava d’un sopar d’un banc alemany. Es van fer dues intervencions entre plats. I ja està. Així són els events, un dia i mig de muntatge i assajos i 15 minuts d’actuació.

La sala buida abans de començar el muntatge, en Juli amb un dels motors que fa moure les cordes d’on pengen les ballarines, assajos mentres els cambrers paraven les taules i en Rober a la taula de llums.Com passar el temps: en Rober amb el baix, en Zésar fent de cowboy amb en Pico, el càtering pica-pica hiperdolç i hipercalòric que ens van portar…


I el ritual abans del primer passi, maquillatge, vestir-se, ajustar boudriers, algú fent el tonto (en aquest cas en Santiago…). Primera actuació i primer moment del cigarro post-actuació (quin estrés…).Repetim els preparatius i segona actuació, amb fotos de l’espai il.luminat amb la gent atipant-se, en Zésar i en Pico tocant i les noies penjades amunt i avall per la paret.
Algú més fent el tonto i vinga, tots cap a sopar!!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *