Anem a veure Radiohead, Barcelona

Deambulants, Barcelona
08/06/2008
Orchestra Fireluche, St. Hilari
14/06/2008

12.6 Parc del Fòrum

Radiohead, ells, objecte d’una part de les meves emocions des de que els vaig descobrir amb l’OK Computer (especialment Paranoid Android, Karma Police…) i després amb tots els
altres CD’s. Motiu de compartir música i il.lusions amb amics, impuls pels dies més grisos i pels més alegres. I finalment hem pogut anar a un concert d’ells. I ells han estat molt bé, han fet un gran concert.

Però no ho ha estat, de bé, ni el lloc (l’espai del Fòrum on el van fer no mata gens, massa poc espai pels 20.000 que diuen que érem, poc ample, poc fons, el control crec que massa aprop de l’escenari -30 metres?- i cap pantalla darrera, i les del costat de l’escenari amb una visió deficient) ni el so. Com pot ser que des davant de control senti més al pesat del costat que la música? faltava potència? el tenien fluix expressament? En tot cas la mescla estava bé -quan la podia serntir, és clar…-. Cal dir que a causa de la vaga de transports els seus camions van arribar quan dues empreses de Barcelona ja havien muntat d’imprevist la llum -que van desmontar per muntar la seva pròpia- i el so -que sí que van mantenir perquè ja els va semblar bé i perquè segurament no tenien prou temps per muntar el seu-. Queda pendent tornar-los a veure en millors condicions. Esperarem, i tant!

Quatre moments del concert pescats del YouTube.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *