Seguretat Virtual, Gavà i Badalona

Deambulants, Barcelona
01/04/2008
Mazoni, L’Hospitalet de Llobregat
04/04/2008

2.4 Gavà, Espai Maragall
4.4 Badalona, Teatre Principal

Aquesta vegada no hi penjo fotos de l’actuació, n’hi poso d’altres diguem diferents…: nosaltres per l’escenari (Geli, Toni i jo), els actors als camerinos en els moments previs a l’actuació a Gavà, la Queralt i la Gemma tot mirant-s’ho -què deuríem estar fent?-, en Geli enamorat del monitor de la taula de llums i ja a Badalona, en Geli satisfet de la fumèrria que ha fotut en el teatre amb la màquina de fum, amb mi al control fent una mica més el pallasso, la Sònia fent la pallassa i demanant que si us plau no pengi aquesta foto… he he he!!! i un esmorzar com tants d’altres n’hi ha hagut en aquests bolos entre el primer i el segon passi.
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *