Seguretat Virtual, Tortosa, Terrassa i Vic

Le Croupier, aviat la presentació
29/03/2008
Deambulants, Barcelona
01/04/2008

25.3 Tortosa, Auditori
26.3 Terrassa, Teatre Alegria
27.3 Vic, Teatre Centre Comunitari

Nova tongada de bolos de Seguretat Virtual (QQ Teatre) després dels que vam fer la passada tardor. En aquella entrada explicava de què anava aquesta obra. En Geli s’ha afegit a l’equip de treball, un equip amb molta trempera i ben coordinat per la Queralt, de Pau Education, l’empresa educativa que porta a terme aquest projecte de sensibilització per a joves.

Les fotos de l’obra són del Teatre Alegria de Terrassa. També hi ha fotos dels muntatges i moments varis al llarg d’aquests tres dies, amb la Queralt, en Toni i en Cesc (Pau), la Sònia, que dirigeix a QQ Teatre (Xènia, Alícia, Anna, Imma i Joan) i en Juan, el transportista (ui, que no surt a cap foto…).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *