Carmen, Festival Jardins de Cap-Roig

Pat Metheny & Brad Melhadu, Festival Jardins de Cap-Roig
28/07/2007
Liza Minelli, Festival Jardins de Cap Roig
12/08/2007

2 i 4.8.07

Les fotos del concert no estan disponibles / The pictures of the concert are no longer availables

Quatre dies abans de la primera funció ja s’estaven duent a terme tots els preparatius: modificació de l’escenari per fer el fossat per l’orquestra, muntatge dels decorats, implantació dels focus, preparació dels camerinos, vestuari, pre-assaig, assaig general… Un munt d’hores que donen per moltes fotos i situacions, fins i tot per un rescat aeri d’un dels solistes, que va caure marge avall mentre passejava… Però la novetat mundial és el retorn d’en Marc al curro, després d’haver estat de baixa unes setmanes per una lesió a la cama. Benvingut nano!!!! Aquí el veiem amb en Juanjo d’Aurora i en Fran de Link.

En Casi va dir a n’en Panxi vols que et punxi amb un punxó? En Panxi va dir a n’en Casi punxa’m però a la panxa no! El que té en Casi a les mans és una anella vibratòria…, jo em pregunto, per anar a treballar? Potser pensava lligar-se a alguna de les mosses de l’òpera?

Els maquinistes i alguns Links, durant els canvis entre actes i en moments de relax; en Gorka, en Toni i en Ramon com a la plaça d’un poble, en Ricard de Concert Studio amb dificultats per agafar els canelons, en Marc i més Links (altra vegada els de fundició, una secta a part…, però bona gent, he he!) i en Juanjo i en Gonçal d’Auora amb en Titus, d’Ipunt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *