Paul Anka, Festival Jardins de Cap-Roig

Jessye Norman, Festival Jardins de Cap-Roig
18/07/2007
The Blinds Boys of Alabama, Festival Jardins de Cap-Roig
21/07/2007

15.7.07

Les fotos del concert no estan disponible / The pictures of the concert are no longer availables

Crònica d’El Punt

Quin concert, la gent va embogir amb Paul Anka, feia molt que no veia una cosa així. Al primer tema va baixar a la grada, dones darrera seu, tocant-lo, fent-se fotos amb ell i ell deixant-se. I els homes també flipant recordant velles èpoques. Quin showman! I a sobre l’home canta bé i no se li arruga el traje en tot el concert. Increïble!

Fotos del front fill i dels side fills que ens van fer muntar, el racó de les etapes, la Yamaha PM5, l’hora del sopar amb l’Aniol com reforç de BTM, els nois de Link Produccions en plena acció portant caixes i menjant tots una mica després de carregar el camió (i també fent el burro, he he!) i els peus d’en Jaume, el camioner de BTM . Si alguna cosa tenim en comú tots són les cares de petamenta després de molts dies de curro i de poques hores de dormir, i la veritat és que sense els Link no hauríem arribat ni a la meitat de les coses que havíem de fer, moltes gràcies nanos!

I bé, vaig fer taaaaaaaaaaant bé la meva feina que em van donar 4 punts de recompensa…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *